Mednarodni karate seminar v Srbiji Kladovo

Od 1.8. do 10.8. je v Kladovu v Srbiji potekal mednarodni karate seminar, ki sta ga vodila Dr. Ilija Jorga 10. DAN in Dr. Vladimir Jorga 8.DAN……

Od 1. do 10 avgusta 2008 je v mestu Kladovu v bližini hidroelektrarne Đerdap potekal mednarodni karate seminar, ki sta ga vodila brata dr. Ilija Jorga 10. DAN ter dr. Vladimir Jorga 8. DAN. Na seminar se je na povabilo trenerja Josipa Kovšce 6. DAN odpravil tudi naš trener Vladimir Stanič.

Karateisti iz Slovenije so trenirali trikrat na dan in sicer že zjutraj od 6,30 do 7,30 ure pod vodstvom Kovšce nato pa od 10,00 do 11,30 ure ter od 18,00 do 19,30 ure pod vodstvom bratov Jorga. Od 12,30 do 13, 30 ure so potekala predavanja o zdravi prehrani. Treningi so bili naporni, vendar so udeleženci z veseljem sledili navodilom in poskušali odnesti čim več novega znanja, ki ga bodo prenesli svojim klubskim tovarišem. Poleg treningov so si prosti čas popestrili s kopanjem v reki Donavi, ogledi mesta ter druženjem ob hladni pijači. Ogledali so si tudi hidroelektrarno, ki jih je s svojo velikostjo več kot navdušila.

V desetih dneh druženja so spletli veliko novih prijateljskih vezi z ostalimi karateisti. Odločili so se, da se drugo leto ponovno vrnejo v Kladovo po možnosti v še večji zasedbi kot letos.

Nekaj utripov s seminarja si lahko ogledate iz priloženih fotografij.